Offerte aanvragen

Straat, huisnummer en plaatsnaam
5 minuten film 6 uur aanwezig Digitale download Drone beelden (hangt af van locatie en weer) Gelofte en speeches worden opgenomen en gebruikt in trouwfilm Film wordt geleverd binnen 8 weken na de bruiloft
5 minuten is standaard bij het basispakket; 7 minuten is twee extra minuten; populairste keuze is de 10 minutenfilm, dat zijn 5 minuten extra aan herinneringen, emoties en details die je anders zou missen; 15-20 minutenfilm: verander uw bruiloft in een prachtige, filmische korte film. Niets zal worden gemist. Toespraken en geloften hoeven niet zo vaak te worden ingekort. Ontvang 10-15 minuten puur spektakel.
BRUILOFT TRAILER (poulair - 60 seconden traler van de bruiloft voor de social media; CEREMONIEFIM Uur opnamen ceremonie vanaf meerdere camerastandpunten gefilmd; TOAST FILM Alle speeches worden opgenomen en in een aparte video achter elkaar gemonteerd; SNELLE BEZORGING BrugmanFilms zorgt ervoor dat de bruiloftsfilm binnen 2 weken af is.

Extra details

Voer a.u.b ook het telefoonnummer, indien anders dan hierboven, dan kan ik ook via sms met u communicwren
De adressen van de plekken die je graag wilt dat ik film. Op elke regel een locatie en liefst in chrononologische volgorde van de dag.
Omschrijviing planning dag